Junis i Jönköpings län

Junis finns i fem kommuner i Jönköpings län, och har allt från stora discon för barn i olika åldrar, till veckogrupper med blandad verksamhet. Häng med i Junis!

Kul för alla barn!

 

Spana in föreningarna i länet nedan, och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Jenny Lindenmo Linck (se kontaktuppgifter under ”Kontakta distriktet”) eller anmäl ditt intresse via www.junis.se/bliledare

Vi kör en ledarutbildning i Nässjö 28-29:e september – Välkommen med din intresseanmälan!

Kontakta distriktet

Jenny Lindenmo Linck
Verksamhetsutvecklare
0733726276
jenny.linck@junis.se

Pär-Erik Ek
Administratör
0760333499
par-erik.ek@junis.org

Eleonore Sundström
Distriktsordförande
0733113589

 

Junisföreningar i Jönköping

Team Junis, Jönköping

Team Junis är Jönköpingsdistriktets största förening – medlemmarna i föreningen bor i Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommuner. Vi försöker starta verksamheter på olika platser i vårt föreningsområde och genomför bland annat disco och läger. Har Du tips och idéer är det bara att höra av dig. Välkommen till Team Junis!

Nu kör vi igång veckoverksamhet igen i Jönköping med vår profil Safekids. Det kommer att vara mycket uteaktiviteter i skog och mark, och mycket annat skoj som ni som barn får vara med och bestämma. Vi startar 11:e september, följ oss på facebook för mer info (se länk nedan)!

Tid: Onsdagar 17:30-19:00
Plats: Martinsgården, Norrahammar

Följ oss på facebook

Bli medlem i Team Junis

 

Kontaktuppgifter Team Junis, Jönköping

Pär-Erik Ek
0760333499

Junis Vetlanda, Vetlanda

Välkommen att hänga med oss i Junis Vetlanda!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Vetlanda

Kontaktuppgifter Junis Vetlanda, Vetlanda

Sofia Klasson
0708525228

Suttis, Nässjö

Suttis är en Junisförening i Nässjö för barn, främst i åldern 6-13 år. Vi träffas torsdagar 18-19.30 i NBV-lokalen på Rådhusgatan 23. Vi har blandad verksamhet med bla Disco, pyssel, film, bak, spel och lek i veckoverksamheten. Barnen är med i planeringen. Vi har även sommarskoj, vit jul-aktiviteter och vi firar Junisdagen på Kristi Himmelsfärds dag.

Följ oss på facebook

Bli medlem i Suttis

Hösten 2019:

Kontaktuppgifter Suttis, Nässjö

Eleonore Sundström
0733113589

Junisstocken, Eksjö

Häng med oss i Junis i Eksjö!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junisstocken

Just nu söker Junisstocken fler ledare! Anmäl ditt intresse HÄR eller skicka ett mail till Verksamhetsutvecklare Jenny: jenny.linck@junis.se

Kontaktuppgifter Junisstocken, Eksjö

Malin Gustafsson
0735014518
malingus@outlook.com

Juniormaffian, Sävsjö

Häng med oss i Junis i Sävsjö!

Bli medlem i Juniormaffian

Kontaktuppgifter Juniormaffian, Sävsjö

Ali Nasrullah
0761675332

Kul för alla barn!

Junis har föreningar i hela landet. Föreningarna gör olika saker. En del ser på film, pysslar eller leker. Andra spelar teater, dansar, spelar innebandy eller har disco. Plus en massa annat kul så klart!

Jobbigt hemma?

Du som är barn har rätt att må bra. Du har också rätt att ha någon vuxen som tar hand om dig, men ibland klarar inte föräldrar av det ansvaret. Det kan bland annat bero på att föräldern dricker för mycket alkohol eller använder andra droger. Om det är så har både du och den vuxne rätt att få stöd.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du BLI MEDLEM eller stödja vårt arbete för barn & ungdomar?
    Ja