Jobba på Junis / Nyheter 2021/10/11

Junis söker biträdande generalsekreterare

Nu söker Junis en biträdande generalsekreterare till vårt förbundskansli i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som är en drivande, strukturerad och relationsbyggande ledare. En stor del av arbetsuppgifterna handlar om planering, samordning och strategisk uppföljning av verksamhet och ekonomi, både enskilt och tillsammans med olika medarbetare inom Junis. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande och du arbetar med inspirerande och kunniga medarbetare och ideella ledare över hela landet.

Läs mer om tjänsten och ansök senast 24 oktober:
jobb.junis.se

Vuxna som vet

Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

Junis kunskapsdagar

För dig som vill veta mer om hur fler aktörer kan bli bättre på att upptäcka och ge stöd till barn i familjer med missbruk bjuder vi in till digitala kunskapsdagar.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja