Bekräfta ditt ledarskap

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis.

Är du mellan 15 och 25 år och har varit aktiv som ledare i Junis under 2020? Då ska du bekräfta ditt medlemskap. Att vara ledare kan innebära att du har haft veckoverksamhet, suttit i en styrelse, varit ledare på ett läger eller hjälpt till enstaka gånger – till exempel på ett disco eller en utflykt.

Du behöver bekräfta ditt ledarskap eftersom Junis får bidrag för varje ledare mellan 15 och 25 år. Ditt bekräftande innebär att vi får möjlighet att göra ännu mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Gör så här: 
Bekräfta ditt ledarskap genom att fylla i formuläret här.
eller
Skicka ett SMS till 0730-58 50 94 med ditt namn, ditt fullständiga personnummer och texten ”Ledare 2020”.

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Junis stödjer Världens barn

Insamlingen till Världens Barn är viktigare än någonsin. När pandemin sprids till de mest utsatta samhällena blir konsekvenserna stora för barn i utsatthet. Årets insamling kommer att bli annorlunda men är fortfarande väldigt viktig för många barn i hela världen. Du och din Junis-förening kan hjälpa till.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!