Nyheter 2020/05/13

Nya riskanalysverktyg

Junis fortsätter bedriva verksamhet utifrån myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Det är viktigt att som barn bli sedd och att få känna trygghet, träffa sina ledare och få ha roligt med kompisar en stund. Vi har nu tagit fram tre nya riskanalysverktyg som hjälper dig som ledare att se över er verksamhet.

Riskanalysverktyg

I filerna finns både frågor att ställa sig vid arrangemang men också olika tips på hur verksamhet kan genomföras. Använd gärna också Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg som stöd i planeringen.

Vi avråder fortsatt från fysiska styrelsemöten och planeringsmöten samt verksamheter för fler än 50 personer.

Vill du ha rådgivning kring olika digitala verktyg att använda vid styrelse- och planeringsmöten? Kontakta Junis kansli på info@junis.se eller 08-672 60 70.

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Junis stödjer Världens barn

Insamlingen till Världens Barn är viktigare än någonsin. När pandemin sprids till de mest utsatta samhällena blir konsekvenserna stora för barn i utsatthet. Årets insamling kommer att bli annorlunda men är fortfarande väldigt viktig för många barn i hela världen. Du och din Junis-förening kan hjälpa till.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!