Registrera ditt sommarläger

Alla Junis-läger som arrangeras kommer att sammanställas i en lista i medlemstidningen Struten och här på Junis hemsida. Du som lägerarrangör behöver därför fylla i vår lägerregistrering.

Genom att se till att ditt läger finns med i sammanställningen bidrar du till att visa upp Junis bredd på verksamhet, mängden lovaktiviteter vi arrangerar och att vi finns i hela landet! Dessutom får lägret gratis marknadsföring.

Som extra bonus kan vi avslöja att alla läger som vill får ett kalaspaket, för att vara med i det stora firandet av Junis 50 år! Missa inte att kryssa i rutan för beställning av paketet när du registrerar ditt läger!

Registrera ditt sommarläger här!

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Junis stödjer Världens barn

Insamlingen till Världens Barn är viktigare än någonsin. När pandemin sprids till de mest utsatta samhällena blir konsekvenserna stora för barn i utsatthet. Årets insamling kommer att bli annorlunda men är fortfarande väldigt viktig för många barn i hela världen. Du och din Junis-förening kan hjälpa till.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!