Hjälp Junis göra skillnad för fler barn

Genom att stödja Junis arbete möjliggör du att fler barn får ta del av Junis roliga och trygga fritidsaktiviteter.

Även du som inte har möjlighet att göra en insats som ledare kan bidra till Junis viktiga verksamhet.

  1. Stöd IOGT-NTO-rörelsen
    Ge ett ekonomiskt bidrag till IOGT-NTO-rörelsens insamling. Du kan swisha, köpa ett gåvobevis eller minnesblad, eller starta en egen insamling. De insamlade medlen går till IOGT-NTO-rörelsens verksamhet både i Sverige och internationellt. Läs mer på IOGT-NTO-rörelsens hemsida.
  2. Köp en Miljonlott
    Allt överskott från Miljonlotteriet går till IOGT-NTO-rörelsen och bidrar till att Junis har möjlighet att ge barn en rolig verksamhet och minnen för livet. Genom att prenumerera på lotter från Miljonlotteriet stöder du regelbundet Junis arbete, samtidigt som du har chans att själv vinna. Läs mer på Miljonlotteriets hemsida. 

Bli medlem i Junis

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 7 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare. Vi hoppas att du vill hänga med!

Häng med på Junis skattjakt!

Nu startar Junis skattjakt! Runt om i hela landet ligger våra skatter gömda och din uppgift är att hitta dem. Om du svarar rätt på de kluriga frågorna i skatterna så kanske det blir just du som vinner en sparkcykel, en skateboard eller något annat coolt pris! Äventyret börjar här!

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja