Nyheter 2024/01/11

Digitala ledarträffar i vår

I vår smäller det den 25:e varje månad! Då håller vi digitala ledarträffar med olika teman. Häng på och bli peppad, lär dig mer och fyll på med inspiration. Träffarna hålls via Zoom och du deltar på det du kan och är intresserad av.

Nyfiken på styrelsearbete?

Vill du veta mer om vad uppdraget går ut på och hur arbetet går till? Eller sitter du redan i en styrelse och vill veta mer om de olika styrelserollerna? Häng med på vår lärorika och interaktiva träff om styrelsearbete i praktiken! Elisabeth och Ida Myregrund håller i träffen.

Torsdag 25 januari kl. 18.30-20.00
Anslut via Zoom

Lär dig mer om eBas

Vill du veta mer om Junis medlemsregister Ebas? Häng med på den här digitala träffen där vi kollar på grunderna i Ebas, och utforskar dom olika funktionerna. Vi fokuserar även på hur vi kan rapportera efter årsmöten och lägga in dokument i Ebas. Torbjörn Bergvall håller i träffen.

Söndag 25 februari kl. 18.30-20.00
Anslut via Zoom

Konsten att skaffa pengar till verksamhet

Ta del av de bästa tipsen på hur man kan jobba med sponsring och bidragsansökningar för att finansiera läger, träffar och annat. Mona Örjes håller i träffen.

Måndag 25 mars 18.30-20.00
Anslut via Zoom

Save the date:

Torsdag 25 april 18.30-20.00 mer info kommer.

Junis kurshelger

Junis presenterar roliga och utvecklande utbildningar för dig som vill bli en kunnigare och bättre ledare! Välkommen till kurshelger i Växjö, Härnösand och Trosa!

Registrera ditt distrikts eller din förenings sommaraktiviteter

Har ni börjat planera sommarens alla äventyr än? Nu är det dags att börja registrera era sommarläger och andra aktiviteter på Junis sommarkarta. När ni registrerar er aktivitet har ni också chansen att ansöka om sommarlovspeng till stöd för era aktiviteter.

Nya nykterhetsrörelsen

På Nya Nykterhetsrörelsens hemsida kan du följa processen mot en ny gemensam organisationsform för IOGT-NTO-rörelsen. Sidan uppdateras löpande med nyheter, beslut och framsteg.

Beställ medlemskort

Att ge er förenings junisar ett medlemskort varje år är perfekt för att enkelt hålla koll på vilka som är medlemmar. Korten för 2024 finns nu att beställa eller ladda ner själv!

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2024, har varit eller är aktiv i Junis.

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.