Bekräfta ditt ledarskap i Junis

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Detta är för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till.

Vi behöver veta om du som är mellan 15 och 25 år, under år 2024, har varit eller är aktiv i Junis. Att vara ledare i Junis kan innebära att ha veckoverksamhet, sitta i en styrelse, vara ledare på läger, att hjälpa till på discon då och då eller liknande.

Klicka här för att fylla i Junis ledarbekräftelse 2024

Premie till föreningar som har årsmöte i tid

Junis-föreningar som har genomfört ett årsmöte och laddat upp godkända handlingar i eBas senast den 31 mars 2024 får en premie på 1000 kr. Premien är i form av ett superpresentkort. Använd det till en ny högtalare, prylar till pyssel, ny sportutrustning, lägermaterial... ni bestämmer!

Digitala ledarträffar i vår

I vår smäller det den 25:e varje månad! Då håller vi digitala ledarträffar med olika teman. Häng på och bli peppad, lär dig mer och fyll på med inspiration. Träffarna hålls via Zoom och du deltar på det du kan och är intresserad av.

Beställ medlemskort

Att ge er förenings junisar ett medlemskort varje år är perfekt för att enkelt hålla koll på vilka som är medlemmar. Korten för 2024 finns nu att beställa eller ladda ner själv!

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2024, har varit eller är aktiv i Junis.

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.