Var med och sprid Junis budskap!

Vi vet att vår verksamhet gör skillnad för många barn och unga. Vårt mål är att nå ut till fler människor och öka kännedomen om Junis för att kunna göra skillnad för ännu fler. Här hittar du konkreta tips på hur du kan sprida vårt budskap och vara en ambassadör för att få fler att stödja Junis.

 • Starta en egen Facebook-insamling
  På Facebook kan du själv skapa en insamling dit dina vänner kan skänka ett bidrag för att stödja en ideell organisation. Funktionen kan till exempel användas som en födelsedagsinsamling. Gå till Facebooks Fundraiser-sida, klicka på Välj ideell organisation och sök efter Junis.
 • Dela Junis inlägg på sociala medier
  Gilla och dela gärna våra inlägg i våra sociala medier så att vi når så många som möjligt med vår verksamhet. Här finns vi:
  Instagram
  Facebook
  Youtube
  LinkedIn 
 • Köp en Miljonlott
  Allt överskott från Miljonlotteriet går till IOGT-NTO-rörelsen och bidrar till att Junis har möjlighet att ge barn en rolig verksamhet och minnen för livet. Genom att prenumerera på lotter från Miljonlotteriet stöder du regelbundet Junis arbete, samtidigt som du har chans att själv vinna. Läs mer på Miljonlotteriets hemsida.
 • Dela inlägg på dina egna sociala medier
  Här kan du hitta mallar för att stödja Junis, där vårt Swish-nummer är inkluderat. Mallarna passar för Instagrams och Facebooks format.

  Ladda ner mall för sociala medier
 • Affischera
  Här kan du hitta A4-mallar som informerar om att man kan bidra till Junis ekonomiskt. Skriv ut och sätt upp på lämpliga ställen för att få fler att stödja oss!

  Ladda ner A4-affischer

 

 

Häng med på höstens digitala ledarträffar

Fyll på med höst-pepp, kunskap och inspiration med våra digitala ledarträffar! Träffarna hålls digitalt via Zoom eller Teams. Du deltar på det du vill och kan.

Vit jul 2022 – ditt engagemang behövs!

Vit jul-kampanjen handlar om att alla barn har rätt att se fram emot och få uppleva, en trygg och mysig jul. Alltför många barn känner oro inför ett stundande jullov och räknar inte med det som många andra barn tar för givet. Vit juls aktiviteter gör skillnad genom att skapa fina julminnen för fler barn.

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Var med i Junis skattjakt!

Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet kan delta i! I Junis Skattjakt placerar Junis ledare ut skatter runt om i sitt närområde - skatter som junisarna sen med hjälp av vår skattkarta kan leta reda på! Här beställer du ditt skattjaktspaket!

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2022, har varit eller är aktiv i Junis.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.