E-nytt 2020/11/26

Junis E-nytt november

Junis E-nytt är Junis digitala nyhetsbrev som skickas till alla Junis-ledare en gång i månaden. Vill du också prenumerera på det? Mejla info@junis.se så får du framtida utskick.

I Junis E-nytt november kan du läsa om Junis uppdaterade riktlinjer för coronasäker verksamhet och om hur Junis ställer om för att genomföra en trygg kongress i sommaren. Du hittar också information om kampanjveckan Spela roll och om Vit jul-kampanjen, det senaste om medlemsregistret eBas. Och mycket mer!

Läs Junis E-nytt november här

Nya idéer för Junis? Skriv en motion!

Genom Junis föreningsårsmöten, distriktsårsmöte och kongress har du möjlighet att påverka organisationen. Har du en idé på något du vill förändra i din förening, i ditt distrikt eller i Junis-förbundet så är enklaste sättet att skriva en motion.

Digitala utbildningar för ledare

Succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis fortsätter. Alla föreläsningar, workshops och samtal ges i Zoom. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!