Nyheter 2020/09/24

Junis nyhetsbrev E-nytt september

Junis E-nytt är Junis digitala nyhetsbrev som skickas till alla Junis-ledare en gång i månaden. Vill du också prenumerera på det? Mejla info@junis.se så får du framtida utskick.

I Junis E-nytt september kan du läsa om Junis satsning på digitala utbildningar för alla Junis-ledare. Du hittar också information om Junis konferens som i år består av fyra digitala föreläsningstillfällen.

Vi tipsar också om nya mallar i bildbanken, möjligheten att söka bidrag till din Vit jul-aktivitet och om nya produkter i Junis egen shop. Och mycket mer!

Läs senaste utskicket av nyhetsbrevet E-nytt här!

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Junis stödjer Världens barn

Insamlingen till Världens Barn är viktigare än någonsin. När pandemin sprids till de mest utsatta samhällena blir konsekvenserna stora för barn i utsatthet. Årets insamling kommer att bli annorlunda men är fortfarande väldigt viktig för många barn i hela världen. Du och din Junis-förening kan hjälpa till.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!