Nyheter / Sommaraktivitet 2023/08/14

Rapportera sommaraktiviteter

Många av sommarens läger och aktiviteter är avklarade och vi är såklart nyfikna på hur det har gått!

Alla som har genomfört något sommararrangemang, till exempel läger, dagläger eller enstaka aktiviteter ska rapportera det.

Rapporteringen hjälper oss att få in statistik på hur många barn och ledare som har deltagit i Junis aktiviteter under sommaren. Det gör också så att vi får veta lite om vad ni har gjort och hur det har fungerat.

När ni har hunnit vila upp er och utvärderat ert arrangemang vill vi att ni fyller i rapportformuläret som ni hittar här.

Om du inte hittar vilket referensnummer ni hade eller har några andra frågor eller funderingar kring formuläret så är du välkommen att höra av dig via telefon, 0733-72 62 70, eller mejl till gunnel.karlsson@junis.se.

Vit jul 2023 – ditt engagemang behövs

Vit jul gör skillnad för barn genom att sprida information, mana till reflektion och uppmana vuxna till att ta ställning för varje barns rätt att fira en trygg jul. Vit jul gör också skillnad för barn genom att anordna kostnadsfria aktiviteter under jullovet. Föreningar, distrikt, kårer och andra arrangörsgrupper inom IOGT-NTO-rörelsen arrangerar hundratals aktiviteter för barn, unga och familjer under lovet.

Häng med på höstens digitala ledarträffar

Bli peppad och fyll på med kunskap och inspiration i höst. Våra digitala ledarträffar har olika teman som utvecklar dig och ditt ledarskap. Träffarna hålls digitalt via Zoom och du deltar på det du vill och kan.

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2023, har varit eller är aktiv i Junis.

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.