Nyheter 2020/08/16

Rapportera sommarens verksamhet

Nu är det dags att rapportera sommarens verksamhet.

Rapporteringen är viktig för att ge oss statistik över sommarens arrangemang, dagläger, övernattningsläger, helgläger och andra sommararrangemang. Statistiken används för att samla in pengar till Junis, söka olika typer av bidrag och för att berätta om hur bra verksamhet vi bedriver.

Du kan rapportera ett eller flera arrangemang samtidigt. Vill du hellre rapportera via mejl? Skicka ett mejl till info@junis.se

Har du frågor om rapporteringen? Kontakta generalsekreterare Linda Tjälldén, linda@junis.se eller 0733-726272.

Här hittar du formuläret. 

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Junis stödjer Världens barn

Insamlingen till Världens Barn är viktigare än någonsin. När pandemin sprids till de mest utsatta samhällena blir konsekvenserna stora för barn i utsatthet. Årets insamling kommer att bli annorlunda men är fortfarande väldigt viktig för många barn i hela världen. Du och din Junis-förening kan hjälpa till.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!