Nyheter 2020/10/08

Tyck till om förslag till Miljöpolicy!

På kongressen 2019 presenterade Junis förbundsstyrelse en uppdaterad översyn av Junis styrande dokument. Som ett led i översynen av alla styrande dokument beslutades om att ta fram en miljöpolicy. Arbetet har nu kommit en bit på väg och nu finns möjlighet att tycka till om förslaget och skicka med synpunkter. Enkäten är öppen för medlemmar, ledare, föreningar och distrikt inom Junis samt övriga inom IOGT-NTO-rörelsen som vill göra medskick i processen.

Till och med den 25 oktober är det möjligt att komma med synpunkter på förslaget till Miljöpolicy via en digital enkät. Efter detta kommer Junis förbundsstyrelse att diskutera och beslut om miljöpolicyn. Du hittar enkäten här.

Det finns också möjlighet att diskutera förslaget via en digital träff i Zoom den 20 oktober klockan 20.00 via Zoom.

Du deltar genom att klicka på möteslänken här -> https://zoom.us/j/96595526776

Bekräfta ditt ledarskap!

Varje år vill vi att du som är mellan 15 och 25 år och inskriven som ledare i Junis ska bekräfta ditt ledarskap och att du genom ledarskapet är medlem i Junis. Detta är viktigt för att Junis ska få de bidrag som organisationen har rätt till och få chans att ordna mer verksamhet och göra skillnad för fler barn.

Digitala utbildningar för ledare

Succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis fortsätter. Alla föreläsningar, workshops och samtal ges i Zoom. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!