Nyheter 2022/09/30

Vit jul 2022 – välkommen på en digital kick-off

Varmt välkommen till en inspirerande stund tillsammans då årets Vit jul-kampanj presenteras.

Varmt välkommen till en inspirerande stund tillsammans då årets Vit jul-kampanj presenteras. Under kick-offen kommer du bland annat få ta del av:

  • Våra aktivitetskoncept och information om när du kan söka bidrag för dem.
  • Hur du kan vara med och engagera dig.
  • Årets påverkansaktiviteter och vilka material som finns att beställa.
  • Vit jul i sociala medier.
  • Vit juls hemsida och interna hemsida
  • Vit juls hemsida och interna hemsida

Vi delar med oss av tips, funderingar och erfarenheter så att vi tillsammans kan skapa den bästa möjliga Vit jul-kampanjen 2022! Kick-offerna genomförs på Teams och är öppna för alla medlemmar, ledare och aktiva inom IOGT-NTO-rörelsen. Du väljer mellan två olika datum:

Tisdag 25 oktober 19.00-20 Klicka här för att ansluta till mötet
Torsdag 27 oktober 10.00-11.15 Klicka här för att ansluta till mötet

Såklart jag vill anmäla mig till Vit juls kick-off!

Junis kurshelger

Junis presenterar roliga och utvecklande utbildningar för dig som vill bli en kunnigare och bättre ledare! Välkommen till kurshelger i Växjö, Härnösand och Trosa!

Registrera ditt distrikts eller din förenings sommaraktiviteter

Har ni börjat planera sommarens alla äventyr än? Nu är det dags att börja registrera era sommarläger och andra aktiviteter på Junis sommarkarta. När ni registrerar er aktivitet har ni också chansen att ansöka om sommarlovspeng till stöd för era aktiviteter.

Nya nykterhetsrörelsen

På Nya Nykterhetsrörelsens hemsida kan du följa processen mot en ny gemensam organisationsform för IOGT-NTO-rörelsen. Sidan uppdateras löpande med nyheter, beslut och framsteg.

Beställ medlemskort

Att ge er förenings junisar ett medlemskort varje år är perfekt för att enkelt hålla koll på vilka som är medlemmar. Korten för 2024 finns nu att beställa eller ladda ner själv!

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2024, har varit eller är aktiv i Junis.

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.