Nyheter 2022/09/30

Vit jul 2022 – välkommen på en digital kick-off

Varmt välkommen till en inspirerande stund tillsammans då årets Vit jul-kampanj presenteras.

Varmt välkommen till en inspirerande stund tillsammans då årets Vit jul-kampanj presenteras. Under kick-offen kommer du bland annat få ta del av:

  • Våra aktivitetskoncept och information om när du kan söka bidrag för dem.
  • Hur du kan vara med och engagera dig.
  • Årets påverkansaktiviteter och vilka material som finns att beställa.
  • Vit jul i sociala medier.
  • Vit juls hemsida och interna hemsida
  • Vit juls hemsida och interna hemsida

Vi delar med oss av tips, funderingar och erfarenheter så att vi tillsammans kan skapa den bästa möjliga Vit jul-kampanjen 2022! Kick-offerna genomförs på Teams och är öppna för alla medlemmar, ledare och aktiva inom IOGT-NTO-rörelsen. Du väljer mellan två olika datum:

Tisdag 25 oktober 19.00-20 Klicka här för att ansluta till mötet
Torsdag 27 oktober 10.00-11.15 Klicka här för att ansluta till mötet

Såklart jag vill anmäla mig till Vit juls kick-off!

Sommarlovspeng 2023

Nu kan föreningar och distrikt ansöka om 1000 kronor som stöd till sommarlovets verksamhet. Syftet med pengarna är att möjliggöra verksamhet för alla barn under sommarlovet.

Registrera sommaraktiviteter

Det är dags att registrera aktiviteter till Junis sommarkarta. Kartan är till för att kunna visa upp allt roligt som händer i sommar och för att barn ska kunna hitta vad som händer nära just dem. För att kunna fylla på kartan behöver vi få in information om vad du, din förening eller ditt distrikt planerar för sommararrangemang.

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2023, har varit eller är aktiv i Junis.

Häng med på vårens digitala ledarträffar!

Bli peppad och fyll på med kunskap och inspiration på våra digitala ledarträffar. Du deltar på det du kan och vill. Skriv redan nu upp datumen i din kalender så du inte missar någon träff! Vi ses snart på Zoom!

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.