Nyheter 2020/09/14

Digitala utbildningar för Junis-ledare

Under våren 2021 fortsätter succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare. Ingen föranmälan, du deltar genom att klicka på länken under respektive föreläsning. Alla föreläsningar och samtal ges via Zoom.

Snacka Snyggt onsdag 3 mars klockan 19.00
Tomas Rimeika, retorikkonsult och föreläsare, lär dig hur du kan använda din röst, ditt kroppsspråk och inte minst hur du kan berätta berättelser för att leda grupper ännu bättre!
Anmäl dig här.

Junis Barnplattform onsdag 17 mars klockan 19.00
Lär känna Junis barnplattform och vad den betyder för Junis verksamhet samt för
förhållningssättet mellan ledare och medlemmar.
Delta via Zoom här.

Junis för alla tisdag 30 mars klockan 19.00
Tankar, idéer och exempel om hur vi genomför en öppen och medlemsrekryterande verksamhet där alla känner sig välkomna.
Delta via Zoom här.

Junis 10 träffar onsdag 14 april klockan 19.00
Lär känna Junis 10-träffar! Materialen utgår från Junis-
ramen och vi kommer fokusera på olika teman vid varje träff. Passar oavsett hur länge du har varit ledare.

Ung på nätet med Maria Dufva torsdag 22 april klockan 19.00
Innan träffen på Zoom kommer du få länkar utskickade för att titta på filmer och sedan kommer vi ha ett samtal med Maria Dufva, kriminolog och författare som har specialiserat sig på frågor kring barn och ungas liv på nätet. Med fokus på brottsförebyggande arbete sprider Maria kunskap och engagemang kring barn och ungas rätt till en bättre och mer säker online-närvaro.
Samtalet sker via Zoom.
Anmäl dig här.

Junis 10 träffar onsdag 28 april klockan 19.00
Lär känna Junis 10-träffar! Materialen utgår från Junis-
ramen och vi kommer fokusera på olika teman vid varje träff. Passar oavsett hur länge du har varit ledare.
Delta via Zoom här.

Portionen under tian tisdag 4 maj klockan 19.00
Möt dietisten Hanna Olvenmark som driver matbloggen ”Portionen under tian”. Här får du inspiration att laga mer billig och vegetarisk mat som passar både vuxna och barn.
Anmäl dig här.

Nya idéer för Junis? Skriv en motion!

Genom Junis föreningsårsmöten, distriktsårsmöte och kongress har du möjlighet att påverka organisationen. Har du en idé på något du vill förändra i din förening, i ditt distrikt eller i Junis-förbundet så är enklaste sättet att skriva en motion.

Digitala utbildningar för ledare

Succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis fortsätter. Alla föreläsningar, workshops och samtal ges i Zoom. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!