Registrera ditt distrikts eller din förenings sommaraktiviteter

Har ni börjat planera sommarens alla äventyr än? När ni registrerar era läger och sommaraktiviteter hjälper ni oss med statistiken över hur många barn vi har nått med vår verksamhet.

Sommarkarta

Junis sommarkarta är till för att kunna visa upp allt roligt som händer i sommar, och för att barn ska kunna hitta vad som händer nära just dem. För att kunna fylla på kartan behöver vi få in information om vad du, din förening eller ditt distrikt planerar för sommararrangemang. Både enstaka aktiviteter, dagläger och övernattningsläger ska registreras.

Kartan finns här på Junis hemsida under hela våren och sommaren, aktiviteterna dyker upp på den vartefter de blir anmälda av er. Besökarna kan klicka sig runt på kartan för att se allt kul som händer i Junis runt om i Sverige.

Det går bra att rapportera in aktiviteter löpande under hela sommaren.
Fyll i formuläret här! 

Har du rapporterat in en aktivitet, men behöver ändra någon information? Skicka ett mejl till info@junis.se

Sommarlovspeng 2023

Nu kan föreningar och distrikt ansöka om 1000 kronor som stöd till sommarlovets verksamhet. Syftet med pengarna är att möjliggöra verksamhet för alla barn under sommarlovet.

Registrera sommaraktiviteter

Det är dags att registrera aktiviteter till Junis sommarkarta. Kartan är till för att kunna visa upp allt roligt som händer i sommar och för att barn ska kunna hitta vad som händer nära just dem. För att kunna fylla på kartan behöver vi få in information om vad du, din förening eller ditt distrikt planerar för sommararrangemang.

15-25 år? Bekräfta ditt ledarskap!

Alla ledare som är mellan 15 och 25 år behöver bekräfta sitt ledarskap i Junis varje år. Vi behöver veta om du, under år 2023, har varit eller är aktiv i Junis.

Häng med på vårens digitala ledarträffar!

Bli peppad och fyll på med kunskap och inspiration på våra digitala ledarträffar. Du deltar på det du kan och vill. Skriv redan nu upp datumen i din kalender så du inte missar någon träff! Vi ses snart på Zoom!

Är du ledare och gillar att sporta och röra på dig?

Nu letar vi efter dig som vill leda en Junis-förening eller grupp som testar vår nya sportverksamhet. I Junis sport testar vi olika sporter och rörelselekar, alltid i barnens egen takt och på deras egna villkor. Alla får vara med och ingen väljs bort eller blir utslagen. Det viktigaste är - som alltid i Junis - att ha riktigt roligt tillsammans, på ett tryggt och utvecklande sätt.

Signa upp för Junis nyhetsbrev!

Junis E-nytt är ett nyhetsbrev för alla ledare i Junis. Här får du aktuell information om vad som händer i Junis och tips på material och utbildningar som du har nytta av i ditt ledarskap. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och du kan sluta prenumerera när du vill.