Nyheter 2021/01/28

Nominera Årets Trotjänare

2020 blev Karin Samuelsson från Huddinge utnämnd till Årets Trotjänare och fick ta emot ett diplom och guldsmycke. Nu har du möjlighet att nominera till årets utmärkelse.

Du kan läsa mer om Karin och hennes långvariga engagemang här.

Den du nominerar ska under lång tid ha gjort insatser och betytt mycket för Junis.
Årets Trotjänare är Junis finaste utmärkelse och den delas ut en gång per år och mottagaren får ett diplom samt ett smycke i guld. Utdelning sker i samband med Junis kongress 2021.

Skicka namn på personen du vill nominera tillsammans med en motivering, senast 31 mars, till: info@junis.se

Exklusivt förhandssläpp av Junis rapport

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Resultatet presenteras i skriften Junis rapport. Nu bjuder vi in dig som är Junis-ledare eller annan medlem i IOGT-NTO-rörelsen till ett exklusivt digitalt förhandssläpp av rapporten.

Digitala utbildningar för ledare

Succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis fortsätter. Alla föreläsningar, workshops och samtal ges i Zoom. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!