Nyheter / Verksamhet 2021/02/18

Tips och trix för dig som gömmer skatter i Junis skattjakt

Junis skattjakt har blivit en uppskattad aktivitet och nu är över 400 skatter gömda runt om i landet!

För att junisarna ska kunna delta i skattjakten flera gånger och ha möjlighet att fortsätta att tävla om de fina priserna behöver skatterna då och då gömmas på nya platser. Även frågorna behöver bytas ut i skatterna.

Nya frågor, utskrivna på vattentåligt papper, beställer du på ledarmaterialsidan. Frågorna skickas gratis och portofritt till dig.

I videon delar Junis verksamhetsutvecklare Johan Rapakko med sig av sina bästa tips för att gömma skatterna. Se och inspireras!

 

 

 

Exklusivt förhandssläpp av Junis rapport

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Resultatet presenteras i skriften Junis rapport. Nu bjuder vi in dig som är Junis-ledare eller annan medlem i IOGT-NTO-rörelsen till ett exklusivt digitalt förhandssläpp av rapporten.

Digitala utbildningar för ledare

Succén med olika digitala utbildningar, workshops och samtal för dig som är ledare eller förtroendevald i Junis fortsätter. Alla föreläsningar, workshops och samtal ges i Zoom. Utbildningstillfällena passar både dig som är ny ledare liksom dig som har några års erfarenhet av att vara Junis-ledare.

Skapa äventyr med Junis skattjakt

Nu börjar skattjakten! Var med och skapa en av Junis coolaste aktiviteter som barn i hela landet ska kunna delta i. Med en gemensam skattkarta och fina vinster i prispotten ordnar vi tillsammans det häftigaste äventyret för alla junisar!