Junis i Jönköpings län

Junis finns i flera kommuner i Jönköpings län och har allt från stora discon för barn i olika åldrar till veckogrupper med blandad verksamhet. Häng med i Junis!

Junis tipsar:

 

Spana även in här nedan vad föreningarna i länet gör, och följ oss på Facebook.

Ledare

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Anmäl ditt intresse här.

Här hittar du info och anmälan till nästa ledarträff!

Anmälan till ledarutbildning

Kontakta distriktet

Sofia Klasson
Distriktsordförande
0708525228
sofia.klasson@junis.se

Pär-Erik Ek
Administratör
0760333499
par-erik.ek@junis.se 

Junisföreningar i Jönköping

Team Junis, Jönköping

Team Junis är Jönköpingsdistriktets största förening – medlemmarna i föreningen bor i Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommuner. Vi försöker starta verksamheter på olika platser i vårt föreningsområde och genomför bland annat disco och läger. Har Du tips och idéer är det bara att höra av dig. Välkommen till Team Junis!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Team Junis

Junis Vetlanda, Vetlanda

 

Anmäl dig till Junisskoj HÄR

 

 

Bli medlem i Junis Vetlanda

Suttis, Nässjö

 

Suttis är en Junisförening i Nässjö. Vi har blandad verksamhet med bland annat disco, pyssel, film, bak, Junis sport, spel och lek i verksamheten. Barnen är med i planeringen. Vi har även sommarskoj, Vit jul-aktiviteter och så firar vi Junis-dagen på Kristi Himmelsfärds dag.

Följ oss på Facebook

Bli medlem i Suttis

Kontaktuppgifter Suttis, Nässjö

Eleonore Sundström
0733113589
eleonore.sundstrom@iogt.se

Junis Partyrävar, Tenhult

 

I Tenhult älskar vi disco – gör du också det? Häng med i Junis Partyrävar, helt kostnadsfritt!

Just nu söker vi viktiga vuxna som kan stötta upp när vi har disco.
Vill du hjälpa till genom att stå i kiosken, städa eller öka tryggheten utomhus?
Hör av dig till Sofia Klasson, sofia.klasson@junis.se

Bli medlem i Junis Partyrävar

Kontaktuppgifter Junis Partyrävar, Tenhult

Sofia Klasson
0708525228
sofia.klasson@junis.se

Spring för Världens Barn

Vi välkomnar alla barn att gå, springa, hoppa, åka barnvagn, rullstol, gå baklänges, hjula – ja, ta sig runt som man vill helt enkelt! Alla barn är vinnare och syftet är att alla barn ska röra på sig och ha kul tillsammans. Rörelseglädje helt enkelt! Samtidigt hjälps vi åt att samla in pengar till Världens Barn. Från och med nu fram till 31 oktober kommer samtliga gåvor till insamlingen Världens Barn att dubblas. Häng med på ett Junis-lopp och gör ännu fler barndomar möjliga!

Händer i Junis

Händer i Junis är Junis nya medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året. I det allra första numret av Händer i Junis intervjuar vi medlemmen Gunnar som är en karateälskande bakfantast. Du får läsa om junisarna som har sovsäcksmys på läger och så får du ta del av hur du kan vara en supersnäll kompis på Junis-träffen. Vi bjuder också på ett mumsigt recept på regnbågsmuffins, knep och knåp och klurigt korsord.

Junis gåvoshop

I Junis gåvoshop kan du köpa gåvokort för att stödja vårt arbete och bidra till att fler barn får vara med på roliga och trygga fritidsaktiviteter. Vår verksamhet gör skillnad för många barn och unga och ditt bidrag hjälper oss att nå ännu fler.

Vuxna som vet

Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.