Junis i Jönköpings län

Junis finns i flera kommuner i Jönköpings län, och har allt från stora discon för barn i olika åldrar, till veckogrupper med blandad verksamhet. Häng med i Junis!

Kul för alla barn!

 

Spana in föreningarna i länet nedan, och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Jenny Lindenmo Linck eller anmäl ditt intresse via www.junis.se/bliledare

Nästa ledarutbildning går 7/12-8/12 i Jönköping. Anmälan till utbildningen är stängd, men är du intresserad av att gå nästa utbildning så kontakta Jenny: jenny.linck@junis.se, 0733726276

Inbjudan ledarutbildning

Discoutbildning

14 december blir det discoutbildning i Jönköping för dig som är ledare i Junis! Du får chansen att testa dina nya kunskaper redan samma kväll när vi kör disco. Anmäl dig HÄR! Sista anmälningsdatum är måndag 9/2!

Trollkarls-turné!

Du har väl inte missat att trollkarlen Nielo åker på turné i Januari? Välkommen!

Kontakta distriktet

Jenny Lindenmo Linck
Verksamhetsutvecklare
0733726276
jenny.linck@junis.se

Pär-Erik Ek
Administratör
0760333499
par-erik.ek@junis.org

Eleonore Sundström
Distriktsordförande
0733113589
eleonore.sundstrom@iogt.se

 

 

Junisföreningar i Jönköping

Team Junis, Jönköping

Team Junis är Jönköpingsdistriktets största förening – medlemmarna i föreningen bor i Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommuner. Vi försöker starta verksamheter på olika platser i vårt föreningsområde och genomför bland annat disco och läger. Har Du tips och idéer är det bara att höra av dig. Välkommen till Team Junis!

Vi har veckoverksamhet i Jönköping med vår profil Safekids. Vi har mycket uteaktiviteter i skog och mark, och mycket annat skoj som ni som barn får vara med och bestämma. Följ oss på facebook för mer info (se länk nedan)!

Tid: Onsdagar 17:30-19:00
Plats: Martinsgården, Norrahammar

Program hösten 2019:

Program hösten 2019

Lyktvandring

Välkommen till Lyktvandring på Martinsgården 28 december kl 16-19. Junis serverar glögg och visar upp hur man tänder brasa med tändstål. Det blir sagostund med Pälle och det kommer finnas kaffeservering.

Följ oss på facebook

Bli medlem i Team Junis

 

Kontaktuppgifter Team Junis, Jönköping

Pär-Erik Ek
0760333499

Junis Vetlanda, Vetlanda

Välkommen att hänga med oss i Junis Vetlanda!

Program hösten 2019:

Program hösten 2019

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Vetlanda

Kontaktuppgifter Junis Vetlanda, Vetlanda

Sofia Klasson
0708525228

Suttis, Nässjö

Suttis är en Junisförening i Nässjö för barn, främst i åldern 6-13 år. Vi träffas torsdagar 18-19.30 i NBV-lokalen på Rådhusgatan 23. Vi har blandad verksamhet med bla Disco, pyssel, film, bak, spel och lek i veckoverksamheten. Barnen är med i planeringen. Vi har även sommarskoj, vit jul-aktiviteter och vi firar Junisdagen på Kristi Himmelsfärds dag.

Följ oss på facebook

Bli medlem i Suttis

Kontaktuppgifter Suttis, Nässjö

Eleonore Sundström
0733113589
eleonore.sundstrom@iogt.se

Juniormaffian, Sävsjö

Häng med oss i Junis i Sävsjö!

Inbjudan Junis sävsjö

Följ oss på facebook

Bli medlem i Juniormaffian

Kontaktuppgifter Juniormaffian, Sävsjö

Ali Nasrullah
0761675332

Kul för alla barn – hela julen!

När skolan, fritids och andra aktiviteter tar slut för terminen är behovet av roliga och trygga jullovsarrangemang extra stort - inte minst hos de barn som har det jobbigt hemma. Därför arrangerar Junis och de övriga organisationerna i Vit Jul-kampanjen nära 250 roliga julaktiviteter över hela landet.

Jobbigt hemma?

Du som är barn har rätt att må bra. Du har också rätt att ha någon vuxen som tar hand om dig, men ibland klarar inte föräldrar av det ansvaret. Det kan bland annat bero på att föräldern dricker för mycket alkohol eller använder andra droger. Om det är så har både du och den vuxne rätt att få stöd.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du BLI MEDLEM eller stödja vårt arbete för barn & ungdomar?
    Ja