Junis i Jönköpings län

Junis finns i flera kommuner i Jönköpings län, och har allt från stora discon för barn i olika åldrar, till veckogrupper med blandad verksamhet. Häng med i Junis!

Kul för alla barn!

Spana in föreningarna i länet nedan, och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García eller anmäl ditt intresse via www.junis.se/bliledare

 

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Sofia Klasson
Distriktsordförande
0708525228
sofia.klasson@junis.se

 

 

 

Junisföreningar i Jönköping

Team Junis, Jönköping

Inställd (pga. för får anmälda) Junis-sport 19 juni

Tycker om att röra på dig, men vill bara ha kul? Då är Junis-träffen lördag den 19 juni kl. 14.00-16.00 perfekt för dig! Vi kommer att köra Junis-sport fotboll där du inte behöver några förkunskaper i fotboll och vi bara har det bra med hjälp av en fotboll. Vi kommer också att bjuda på korv och dricka. Anmälan till Annika 070 45 53 356 senast 17 juni. Varmt välkomna!

Grillhäng

Dags för att grilla och hänga med Junis! Lördag 26 juni är du välkommen till Tenhults Scoutstuga. Ta med din familj om du vill och vad ni vill grilla. Alla Junis-medlemmar är välkomna. Och du kan bli medlem på plats. Anmäl dig till Sofia 070 85 25 228 senast 24 juni. Varmt välkommen!

Medeltidsläger

Dröm dig tillbaka till medeltiden på Team Junis Sommarläger 🙂 Vecka 28, måndag 12 juli till fredag 16 juli kl. 9.00-16.00 har vi dagläger på Martinsgården för 7-13 åringar. Var beredd på mycket bad, andra spännande aktiviteter och frukost, lunch och mellis. Gratis för Junis medlemmar. 50 kronor om dagen för de som inte är medlemmar. Anmäl dig här https://forms.gle/frbawvXdvp25WmES9 senast måndag 5 juli.

Team Junis är Jönköpingsdistriktets största förening – medlemmarna i föreningen bor i Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommuner. Vi försöker starta verksamheter på olika platser i vårt föreningsområde och genomför bland annat disco och läger. Har Du tips och idéer är det bara att höra av dig.

För att se våra aktiviteter, följ oss på facebook (se länk nedan). Välkommen till Team Junis!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Team Junis

Kontaktuppgifter Team Junis, Jönköping

Joanna Wood de García

073 372 62 76

Junis Vetlanda, Vetlanda

Välkommen att hänga med oss i Junis Vetlanda!

Ett meddelande om den verksamhet som startar igång kommer snart. 🙂

Följ oss på Instagram

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Vetlanda

Kontaktuppgifter Junis Vetlanda, Vetlanda

Sofia Klasson
0708525228

Suttis, Nässjö

Suttis är en Junisförening i Nässjö för barn, främst i åldern 6-13 år. Vi träffas torsdagar 18-19.30 i NBV-lokalen på Rådhusgatan 23. Vi har blandad verksamhet med bla Disco, pyssel, film, bak, spel och lek i veckoverksamheten. Barnen är med i planeringen. Vi har även sommarskoj, vit jul-aktiviteter och vi firar Junisdagen på Kristi Himmelsfärds dag

Sommarskoj i juli

Mellan 9 och 11 juli kl. 13.00-16.00 kommer vi att ha så kul! All möjlig sommarskoj. Tänk på att det är begränsat antal och anmälan krävs senast 6/8 till eleonore.sundstrom@iogt.se

Varmt välkommen!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Suttis

 

 

Kontaktuppgifter Suttis, Nässjö

Eleonore Sundström
0733113589
eleonore.sundstrom@iogt.se

Juniormaffian, Sävsjö

Inga uppgifter angivna för denna förening i dagsläget.

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Junis sommarkarta

Junis tar inte semester! I sommar arrangeras massor av aktiviteter, kollon och läger runt om i hela landet. På vår sommarkarta ser du vad som händer i Junis nära dig!

Junis rapport 2021 – Med makt kommer ansvar

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med risk- och missbruk. Resultatet presenteras i Junis rapport som i år har titeln Med makt kommer ansvar. Här kan du beställa rapporten kostnadsfritt, läsa den direkt digitalt och se hur just din kommun svarat i undersökningen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja