Junis i Jönköpings län

Junis finns i flera kommuner i Jönköpings län, och har allt från stora discon för barn i olika åldrar, till veckogrupper med blandad verksamhet. Häng med i Junis!

Kul för alla barn!

Spana in föreningarna i länet nedan, och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García eller anmäl ditt intresse via www.junis.se/bliledare

 

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Sofia Klasson
Distriktsordförande
0708525228
sofia.klasson@junis.se

 

 

 

Junisföreningar i Jönköping

Team Junis, Jönköping

Ledarplanering

Vad vill du ansvara för? Lägret? Äggjakten? Aktivitetsplaneringen? Måndag 22 mars, har vi ledarplanering på Zoom så alla kan vara med! Missa inte en timme där du får idéstorma och ha kul! Anmäl dig på länken i bilden senast onsdag 17 mars! See you there!

Skattjakt

Vad kan du hitta gömd i Jönköping? Det finns fortfarande möjlighet för Junis-medlemmar att leta skatter i Jönköping och vara med i utlottning av priser! Ha gärna med dig smarttelefon och ficklampa.

Gå in på www.junis.se/skattjakt för instruktioner.

Team Junis är Jönköpingsdistriktets största förening – medlemmarna i föreningen bor i Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommuner. Vi försöker starta verksamheter på olika platser i vårt föreningsområde och genomför bland annat disco och läger. Har Du tips och idéer är det bara att höra av dig.

För att se våra aktiviteter, följ oss på facebook (se länk nedan). Välkommen till Team Junis!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Team Junis

Kontaktuppgifter Team Junis, Jönköping

Joanna Wood de García

073 372 62 76

Junis Vetlanda, Vetlanda

Välkommen att hänga med oss i Junis Vetlanda!

Var med och bestäm!

Årsmötet 2021 blir 18 februari kl. 17.30. Gör din röst hörd! Bestäm vad vi ska göra i Junis under 2021! Anmäl dig till sofia.klasson@junis.se senast 16 februari.

Ett meddelande om den verksamhet som startar igång kommer snart. 🙂

Följ oss på Instagram

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Vetlanda

Kontaktuppgifter Junis Vetlanda, Vetlanda

Sofia Klasson
0708525228

Suttis, Nässjö

Suttis är en Junisförening i Nässjö för barn, främst i åldern 6-13 år. Vi träffas torsdagar 18-19.30 i NBV-lokalen på Rådhusgatan 23. Vi har blandad verksamhet med bla Disco, pyssel, film, bak, spel och lek i veckoverksamheten. Barnen är med i planeringen. Vi har även sommarskoj, vit jul-aktiviteter och vi firar Junisdagen på Kristi Himmelsfärds dag.

Skateparken

22 april går vi till Skateparken kl. 18-19.30. Ta med hjälm och något att åka på. Vi fikar och har trevligt tillsammans. Medlemmar i Junis Suttis är välkomna! Du som är 6-15 år kan bli medlem på plats för 50 kronor om året. Om du är 12-15 år kan du bli hjälpledare. Frågor? Eleonor 0733113589 eleonore.sundstrom@iogt.se

 

Vårprogram

Följ oss på facebook

Bli medlem i Suttis

 

 

Kontaktuppgifter Suttis, Nässjö

Eleonore Sundström
0733113589
eleonore.sundstrom@iogt.se

Juniormaffian, Sävsjö

Häng med oss i Junis i Sävsjö!

 

Följ oss på facebook

Bli medlem i Juniormaffian

Kontaktuppgifter Juniormaffian, Sävsjö

Tariq Moussa
0763043195

Välkommen på Junis rapportsläpp!

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Resultatet presenteras i skriften Junis rapport som i år släpps 4 maj. Du som arbetar med barn ideellt eller i din profession, är beslutsfattare eller är intresserad av frågan är varmt välkommen att delta på släppet!

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Bli medlem i Junis

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 7 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare. Vi hoppas att du vill hänga med!

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja