Händer i Junis

Händer i Junis är Junis nya medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året.

Hander i Junis 2-23 framsida

Nu har Junis nya medlemstidning landat i din brevlåda och här på hemsidan!

I det andra numret av Händer i Junis intervjuar vi medlemmen Isabella som älskar att vara med kompisar och spela kort på läger. Du får läsa om junisarna som är på ett magiskt Harry Potter-äventyr och så får du 32 tips på saker att göra i sommar. Vi bjuder också på recept på sommarens fruktmellis, knep och knåp och klurigt korsord.

Läs och bläddra i Händer i Junis här!

 

 

 

När kommer nästa nummer av Händer i Junis?

Här är Händer i Junis utgivningsplan:

Händer i Junis nr 1 2023
Manusstopp: 17 mars
Kommer i brevlådan: 20 april

Händer i Junis nr 2 2023
Manusstopp: 28 april
Kommer i brevlådan: 26 maj

Händer i Junis nr 3 2023
Manusstopp: 18 augusti
Kommer i brevlådan: 15 september

Händer i Junis nr 4 2023
Manusstopp: 27 oktober
Kommer i brevlådan: 24 november

Kontakta Händer i Junis

Vill du ställa en fråga till Händer i Junis, skriva en insändare eller tipsa om något? Vill du berömma eller klaga på något? Använd kontaktformuläret här under, mejla eller skicka ett brev.

E-post:
info@junis.se

Telefon:
0733-72 62 75

Frågor om din prenumeration?
Om du inte får Händer i Junis fast du är medlem, eller om du har andra frågor om din prenumeration så kontakta Junis kansli. Mejla info@junis.se.

  Händer i Junis arkiv

  Kongress 2023

  I år är inget vanligt år för i år är det kongressår! I sommar kommer Junis, UNF och IOGT-NTO samlas i Uppsala för att genomföra sina kongresser. Vi ser fram emot att träffas på en fysisk kongress för första gången sedan pandemin för att tillsammans stärka vårt engagemang, ta beslut om Junis framtid – och givetvis umgås och skratta massor!

  Händer i Junis

  Händer i Junis är Junis nya medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året. I det allra första numret av Händer i Junis intervjuar vi medlemmen Gunnar som är en karateälskande bakfantast. Du får läsa om junisarna som har sovsäcksmys på läger och så får du ta del av hur du kan vara en supersnäll kompis på Junis-träffen. Vi bjuder också på ett mumsigt recept på regnbågsmuffins, knep och knåp och klurigt korsord.

  Junis gåvoshop

  I Junis gåvoshop kan du köpa gåvokort för att stödja vårt arbete och bidra till att fler barn får vara med på roliga och trygga fritidsaktiviteter. Vår verksamhet gör skillnad för många barn och unga och ditt bidrag hjälper oss att nå ännu fler.

  Vuxna som vet

  Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

  Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

  Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

  Junis 180 föreningar

  Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

  Hitta din Junis-förening

  Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.