Händer i Junis

Händer i Junis är Junis nya medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året.

Hander i Junis nummer 2 2024

Nu har ett nytt nummer av Junis medlemstidning landat i din brevlåda och här på hemsidan!

I årets andra nummer av Händer i Junis får du läsa om barnen på Sri Lanka som får hjälp av Junis. Vi tipsar om hur du kan odla hemma och intervjuar junisen Leo. Dessutom bakar vi galna glasstacos och gör egna såpbubblor. Som vanligt bjuder vi på knep och knåp och klurigt korsord.

Läs och bläddra i Händer i Junis här!

 

 

 

När kommer nästa nummer av Händer i Junis?

Här är Händer i Junis utgivningsplan:

Händer i Junis nr 1 2024
Manusstopp: 2 februari
Kommer i brevlådan: 1 mars

Händer i Junis nr 2 2024
Manusstopp: 12 april
Kommer i brevlådan: 10 maj

Händer i Junis nr 3 2024
Manusstopp: 23 augusti
Kommer i brevlådan: 20 september

Händer i Junis nr 4 2024
Manusstopp: 1 november
Kommer i brevlådan: 29 november

Kontakta Händer i Junis

Vill du ställa en fråga till Händer i Junis, skriva en insändare eller tipsa om något? Vill du berömma eller klaga på något? Använd kontaktformuläret här under, mejla eller skicka ett brev.

E-post:
info@junis.se

Telefon:
0733-72 62 75

Frågor om din prenumeration?
Om du inte får Händer i Junis fast du är medlem, eller om du har andra frågor om din prenumeration så kontakta Junis kansli. Mejla info@junis.se.

   

  Junis kommunrapport 2024

  Varje år undersöker vi vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Vi ger också exempel på människor, forskning och verksamhet som gör skillnad för de här barnen. Läs mer om hur läget såg ut för barn i Sverige 2023.

  Klasskompisar – tretton noveller, tjugotvå teman, tusen känslor

  Klasskompisar är Junis nya material för värdegrundsarbete som ger barn och unga möjlighet att prata om viktiga frågor. Klasskompisar består av noveller som kan läsas högt för en klass eller grupp, i valfri ordning och valfritt antal. Till varje novell finns en introduktion för dig som är lärare eller ledare, en mängd övningar för klassen eller gruppen och ett arbetsblad för enskild reflektion.

  Händer i Junis

  Händer i Junis är Junis medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året. I Händer i Junis hälsar vi på roliga aktiviteter och läger, vi intervjuar medlemmar, tipsar, bakar smarriga recept, löser knep och knåp och mycket mer!

  Junis profilshop

  Behöver ni ledartröjor, kåsor och sporkar, ballonger eller annan Junis-merch? Spana in vår profilshop och beställ Junis-kläder och prylar till föreningen.

  Junis kurshelger

  Junis presenterar roliga och utvecklande utbildningar för dig som vill bli en kunnigare och bättre ledare! Välkommen till kurshelger i Härnösand och Trosa!

  Vuxna som vet

  Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

  Junis gåvoshop

  I Junis gåvoshop kan du köpa gåvokort för att stödja vårt arbete och bidra till att fler barn får vara med på roliga och trygga fritidsaktiviteter. Vår verksamhet gör skillnad för många barn och unga och ditt bidrag hjälper oss att nå ännu fler.

  Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

  Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

  Junis 150 föreningar

  Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

  Hitta din Junis-förening

  Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 150 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.