Junis Blekinge - kul för alla barn!

Välkommen till Junis Blekinge!
Junis är barnens organisation. Junis finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare. Vi finns på flera orter i Blekinge.

Vi finns på flera orter i Blekinge, se information om de olika föreningarna och deras verksamhet längre ned på sidan.

För information om vad som händer i distriktet gilla vår Facebooksida

 

Se vad som händer under respektive förening .

Planering för VIT JUL aktiviteter i BLEKINGE pågår; Anmälan kommer ut i slutet av november.

Silpinge Disco 18 nov OBS FULLtecknat RESERVLISTA inlagd, Pågång Julpyssel, Julfest, Vit Jul LAN, Föranmälan för Vårens disco kommer att läggas ut i början av december.

Karlskrona träff just nu paus . Ny interimstyrelse Frågor kontakta Andreas Pettersson 0708-532592

Ronneby Ledare föräldrar barn Kom till Vesperklockan 22 november kl18:00 Distriktstyrelsen bjuder in alla som är intresserade av att få igång Blåklinten och verksamhet i Vesperklockan. Gör gärna en föranmälan HÄR för fikaplanering.

Intresserad av att vara med och starta Junis i Mörrum ? Kontakta Andreas Pettersson 0708-532592

Jämshög Fredagskvällar

Kontakt

Distriktsstyrelse

Ordförande: Sandra Abramsson
Styrelseledamöter:
Yngve Svensson  0709-301819
Andreas Pettersson
Tore Torstensson
Herman Petersson
Vakant
Zandra Klasson

Kontakt mejl Yngve  pys@iogt.se

 

Ledare

Lägeranmälan för ledare finns HÄR!

Grundledare utbildningar arrangeras i region efter behov årligen.
Utvärdering finns HÄR!

Bli ledare
Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Distrikt styrelsen

Ledarutbildningsdagar
Junis Blekinge och Junis Skåne samarbetar kring vidareutbildning och inspiration för Junis-ledare. Det kommer att komma ut mer information här på hemsidan kring kommande utbildningar.

 

 

 

 

Junisföreningar i Blekinge

Junis Jämshög

Välkommen till Junis i Jämshög!
Vi har blandad verksamhet och i vår lokal finns möjlighet att spela bordtennis, biljard och tv-spel.

Vi har öppet på fredagar 16:30-19:30. Gå med i vår Facebook grupp Junis Jämshög för att se eventuella ändringar i schemat.

Fångarna på Fortet under höstlovet mer info kommer.

Bli medlem HÄR!

Välkomna!

Kontaktuppgifter Junis Jämshög

Junis-ledarna
junisjamshog@outlook.com

Junis Blåklinten, Ronneby

Välkommen till Junis Ronneby!

Du hittar mer information och har möjlighet att bli medlem i Junis Ronneby här!

Anmäler ert intresse för uppstartsmöte 22 nov kl 18 HÄR

Kontaktuppgifter Junis Blåklinten, Ronneby

Tore Torstensson
tore.torstensson32@gmail.com

Junis Silpinge, Silpinge

Disco!
I Gnistan Silpinge för dig i klass 1 och uppåt. Medlemmar går in gratis på alla årets discon. Bli medlem på https://ebas.junis.se/forening/silpinge Medlemsavgiften är 50 kr och då ingår försäkring i samband med Junis aktiviteter, inbjudningar till föreningens och distriktets aktiviteter samt medlemstidningen Struten. Ej medlem betalar 30 kr per disco i entréavgift.

OBS FULLBOKAT 18 November 2022 Spöken – Kusligheter Går till en Reservlista  HÄR  Ni blir kontaktade vid återbud. Vi kan endast ta in föranmälda fram till kön är slut eller efter 19:20 i mån av plats om det inte föranmälda kommit innan dess.

4 December JUL bak och Pyssel i Gnistan Anmäl er HÄR  

Snart kommer det ut anmälan om VIT Jul LAN Trettondagshelgen 2023

Kontaktuppgifter Junis Silpinge, Silpinge

Yngve Svensson
0709-301819 (helst sms)

 

Junis Karlskrona

Välkommen till Junis Karlskrona!
Junis i Karlskrona håller på att starta upp. Inbjudan till kommande träffar kommer att läggas upp här. Vill du som förälder/vuxen vara med och hjälpa till i föreningsstarten så hör av dig till Alikafa367@gmail.com

Bli medlem i Junis Karlskrona HÄR!

Kontaktuppgifter Junis Karlskrona

Ali Kafa
Alikafa367@gmail.com
0733740679

Vit jul 2022

Alla barn har rätt till en trygg och mysig jul, utan att behöva oroa sig för vuxna som dricker. Men allt för många barn och unga räknar ner till jul med en klump i magen. Genom att du som vuxen tar ställning för Vit jul och lovar att inte dricka alkohol under julhelgen hjälper du till att förändra normen att julen behöver innehålla alkohol. Ditt ställningstagande inspirerar andra att vara nyktra och ger barnen den trygga vita jul de har rätt till.

Junis rapport 2022

Varje år undersöker vi vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Vi ger också exempel på människor, forskning och verksamhet som gör skillnad för de här barnen. Läs mer om hur läget såg ut för barn i Sverige 2021.

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Vuxna som vet

Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.