Junis i Kalmar län

Junis finns i Kalmar, Västervik och snart i Vimmerby. Barnen gör allt från utomhusaktiviteter, till bio, pyssel och spelkvällar. Vill du veta mer om föreningarna i Kalmar län och bli medlem? Spana in föreningarna nedan och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García (se kontaktuppgifter nedan) eller lämna en intresseanmälan på junis.se/bliledare.

 

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Fatima Alnabhan
Distriktsordförande
junis.vastervik@gmail.com

Junisföreningar i Kalmar

Junis Kalmar, Kalmar

Sommarskoj

Kom och spela minigolf med oss! 7 juli kl. 15.00-17.00 är vi vid Kalmar Parkgolf. Vi bjuder på minigolf, glass och dricka men glöm inte att anmäla dig då vi bara kan ta emot ett begränsat antal. Anmäl dig till Linnéa 076 33 86 766 senast 30 juni. Varmt välkommen!

Skattjakt

Skattjakten är fortfarande framme om du missade att gå den eller inte har sökt upp alla skatter. En perfekt aktivitet med kompisar eller familjen! Ta med en ficklampa och för instruktioner och var skatterna finns, går du in på www.junis.se/skattjakt

Lyckat till och glöm inte att ha kul! =)

 

Häng med oss i Junis Kalmar!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Kalmar

Kontaktuppgifter Junis Kalmar, Kalmar

Joanna Wood de García
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Junis VF, Västervik

Program

Från maj till augusti har vi spännande aktiviteter för våra medlemmar! Boka datumen redan nu. Vi lägger upp tider och mötesplatser på våran Facebook-sida närmare varje tillfälle. Varmt välkomna!

Dagläger

Vill du ha en extra kul dag i sommar? Då ska du komma på våran dagläger. Vi ska vara på Lysingsbadet och göra allt möjligt kul! Vi har begränsade antal platser så anmäl dig senast 21 juni till: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZVz0rnMeZUy_pJLFnCrNPXZipBJP-M5OuckTx4HSm4NUMUpMMTFUVUxEWEhBRlhUTkVUVExXVUtQMi4u

Frågor? Fatima Alnabhan: fatoma-m92@hotmail.com, 076 59 66 084

 

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis VF

Kontaktuppgifter Junis VF, Västervik

Fatima Alnabhan
0765966084
junis.vastervik@gmail.com

Junis Vimmerby, Vimmerby

Uppstartsmöte

Vi startar snart igång med uppstartsmöte. Var med och planera vad vi ska göra under 2021. Mer information kommer här.

Bli medlem i Junis Vimmerby

Kontaktuppgifter Junis Vimmerby, Vimmerby

Nina Wikander

nina.wikander@gmail.com

070 6681964

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Junis sommarkarta

Junis tar inte semester! I sommar arrangeras massor av aktiviteter, kollon och läger runt om i hela landet. På vår sommarkarta ser du vad som händer i Junis nära dig!

Junis rapport 2021 – Med makt kommer ansvar

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med risk- och missbruk. Resultatet presenteras i Junis rapport som i år har titeln Med makt kommer ansvar. Här kan du beställa rapporten kostnadsfritt, läsa den direkt digitalt och se hur just din kommun svarat i undersökningen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja