Junis i Kalmar län

Junis finns i Kalmar och Västervik. Barnen gör allt från utomhusaktiviteter, till bio, pyssel och spelkvällar. Vill du veta mer om föreningarna i Kalmar län och bli medlem? Spana in föreningarna nedan och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García (se kontaktuppgifter nedan) eller lämna en intresseanmälan på junis.se/bliledare.

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Britt-Marie Olofsson
Distriktsordförande
britt-marie.olofsson@junis.se

Junisföreningar i Kalmar

Junis Kalmar, Kalmar

Poppa med Peppis

Missa inte chansen att Poppa med Peppis! Anmäl dig senast 15 december för att få en filmkod, popcorn och en liten gåva. Du kan kolla på filmen mellan 20 december och 6 januari. Skanna QR-koden på bilden och anmäl dig! Ha det så kul och God jul 🙂

 

Skattjakt

Vi har den perfekta aktiviteten för dig på jullovet! Kom på skattjakt med kompisar eller familj. Ta med mobilen och det kan hjälpa att ha med en ficklampa. För instruktioner och var skatterna finns, går du in på www.junis.se/skattjakt

Lyckat till och glöm inte att ha kul! =)

Häng med oss i Junis Kalmar!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Kalmar

Kontaktuppgifter Junis Kalmar, Kalmar

Joanna Wood de García
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Junis VF, Västervik

Obs! Vi har pausat våra fysiska träffar pga. den rådande situationen och meddelar här och på Facebook när vi startar upp igen.

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis VF

Kontaktuppgifter Junis VF, Västervik

Salam Alkhatib
0732635932
junis.vastervik@gmail.com

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Ludde – en hjälp att prata med barn om alkohol

Vart femte barn växer upp med missbruk i familjen, men de flesta fångas inte upp av skola eller socialtjänst. Därför erbjuder Junis dig som möter barn professionellt eller ideellt att gå utbildning i materialet Ludde. Ludde hjälper vuxna att prata med barn om alkohol, utan att det blir utpekande eller svårt.

Bli medlem i Junis

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 7 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare. Vi hoppas att du vill hänga med!

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja