Junis i Kalmar län

Junis finns i Kalmar, Västervik och snart i Vimmerby. Barnen gör allt från utomhusaktiviteter, till bio, pyssel och spelkvällar. Vill du veta mer om föreningarna i Kalmar län och bli medlem? Spana in föreningarna nedan och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García (se kontaktuppgifter nedan) eller lämna en intresseanmälan på junis.se/bliledare.

Distriktsårsmöte

Var med och bestäm på det digitala distriktsårsmötet 17 april kl. 9.00-12.00. Junis Kalmar, och Junis VF-Västervik kan var och en skicka ombud, som väljs på föreningsårsmötet. Sedan så kan alla ledare i åldrarna 15-25 i Junis-Kalmars Distrikt som anmäler sig till distriktsårsmötet också vara med! Så spara datumet! 

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Britt-Marie Olofsson
Distriktsordförande
britt-marie.olofsson@junis.se

Junisföreningar i Kalmar

Junis Kalmar, Kalmar

Var med och bestäm!

Junis Kalmar har årsmöte 29 mars och DU kan vara med och bestämma vad vi ska göra under 2021.
Tid: 18.00 – 20.00

Tänk på vilken roll i styrelsen du vill ha och vad vi skall hitta på i verksamheten! Anmäl dig så att vi kan skicka ut instruktioner. Använd den här länken:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZVz0rnMeZUy_pJLFnCrNPXZipBJP-M5OuckTx4HSm4NUNE9EUFlET0JNNzNKUE9CR1VCSUU3TUIxSi4u

SENAST: 25 mars
Välkommen!

Skattjakt

Skattjakten är fortfarande framme om du missade att gå den eller inte har sökt upp alla skatter. En perfekt aktivitet med kompisar eller familjen! Ta med en ficklampa och för instruktioner och var skatterna finns, går du in på www.junis.se/skattjakt

Lyckat till och glöm inte att ha kul! =)

 

Häng med oss i Junis Kalmar!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Kalmar

Kontaktuppgifter Junis Kalmar, Kalmar

Joanna Wood de García
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Junis VF, Västervik

Var med och bestäm!

Kom och gör din röst hörd! Vilka aktiviteter vill du ha under 2021?
Tid: lördag den 20 februari kl. 16.00 är vårt ÅRSMÖTE
Plats: Online
Anmäl dig till: Junis.vastervik@gmail.com

Bowling, Film och strumpor

Kolla in vilka aktiviteter kommer upp! Missa inte att anmäla dig till årsmötet. På sportlovet är det bowling på schemat, och i mars blir det film och rocka sockarna!

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis VF

Kontaktuppgifter Junis VF, Västervik

Fatima Alnabhan
0765966084
junis.vastervik@gmail.com

Junis Vimmerby, Vimmerby

Uppstartsmöte

Vi startar snart igång med uppstartsmöte. Var med och planera vad vi ska göra under 2021. Mer information kommer här.

Bli medlem i Junis Vimmerby

Kontaktuppgifter Junis Vimmerby, Vimmerby

Jimmy Alexandersson

jimmy.alexandersson@telia.com

0706179244

Välkommen på Junis rapportsläpp!

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med missbruk. Resultatet presenteras i skriften Junis rapport som i år släpps 4 maj. Du som arbetar med barn ideellt eller i din profession, är beslutsfattare eller är intresserad av frågan är varmt välkommen att delta på släppet!

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Bli medlem i Junis

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 7 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare. Vi hoppas att du vill hänga med!

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja