Junis i Kalmar län

Junis finns i Kalmar och Västervik. Barnen gör allt från utomhusaktiviteter, till bio, pyssel och spelkvällar. Vill du veta mer om föreningarna i Kalmar län och bli medlem? Spana in föreningarna nedan och följ oss på facebook.

Bli ledare

Vi söker inte vilken ledare som helst. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Som ledare är du grunden för Junis verksamhet – och för barnen blir du en trygghet och en förebild. Intresserad? Kontakta Joanna Wood de García (se kontaktuppgifter nedan) eller lämna en intresseanmälan på junis.se/bliledare.

Kontakta distriktet

Joanna Wood de García
Vik. Verksamhetsutvecklare
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Britt-Marie Olofsson
Distriktsordförande
britt-marie.olofsson@junis.se

Junisföreningar i Kalmar

Junis Kalmar, Kalmar

Häng med oss i Junis Kalmar!

Vi träffas varannan onsdag (jämna veckor) med start 30/9, och har sista träffen 9/12. Vi har blandad verksamhet och gör därför olika aktiviteter från gång till gång. Välkommen!

Tid: 15:30-17:00
Plats: IOGT-NTOs lokaler på Trädgårdsgatan 12 i Kalmar

Följ oss på facebook

Bli medlem i Junis Kalmar

Kontaktuppgifter Junis Kalmar, Kalmar

Joanna Wood de García
0733726276
joanna.w.garcia@junis.se

Junis VF, Västervik

Kontaktuppgifter Junis VF, Västervik

Salam Alkhatib
0732635932
junis.vastervik@gmail.com

Alla barn har rätt till en Vit jul

För många barn är julen årets höjdpunkt, men för den som har det jobbigt hemma kan det istället betyda en tid av oro och väntan på att skolan ska börja igen. Junis är med i kampanjen Vit jul, som lyfter vikten av barns rätt till en jul med trygga nyktra vuxna, roliga aktiviteter och glada och mysiga minnen för livet.

Skattjakt i jul!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner en snowracer eller något annat fint pris. Mellan 1 december och 10 januari är Junis skattjakt öppen för alla barn som vill vara med!

Bli medlem i Junis

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 7 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare. Vi hoppas att du vill hänga med!

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 200 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 200 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja