Junis Dalarna - föreningar fulla av fritidsaktiviteter för alla barn.

I Junis Dalarna har vi en massa kul året om! Alla är välkomna som är mellan 5-15 år! Det är helt gratis att vara medlem i Junis Dalarna & vi hittar på massor av äventyr & aktiviteter. Vill du vara med i Junis?

Vart hittar jag information om aktiviteter i min kommun?
Här nedanför klickar du på den föreningen du vill ha information om. Ex. Junis Borlänge. Där finns information om alla aktiviteter som sker i den föreningen. 

Aktiviteten är fullbokad, kan inte mitt barn komma då?
Är aktiviteten fullbokad kan du sätta upp dig på reservlistan. Du kan annars anmälla dig på en annan aktivitet i en närliggande kommun. 

https://www.junis.se/blimedlem/

https://www.instagram.com/junisdalarna/

https://www.facebook.com/junisdalarna/

Kontakta Junis Dalarna

 

 

 

 

 

Lovisa Sjöberg
Verksamhetsutvecklare Dalarna
073372 62 74
lovisa.sjoberg@junis.se

Bli medlem

Som medlem i Junis får du:

– Vara med på alla aktiviteter i föreningarna, läger och andra distriktsarrangemang.

– Du får också vår medlemstidning Struten som kommer ut med 6 nummer per år. Den är alltid fylld med spännande och roliga reportage och nyheter.

Bli medlem: https://www.junis.se/blimedlem/

Vi söker ledare!

Vi söker engagerade ledare som är redo att göra skillnad – på riktigt!

Som ledare i Junis blir du en trygghet och en förebild för många barn. Vi tar tillvara på ditt engagemang och ger dig utbildning inom ledarskap och andra områden som du vill utveckla. Att leda en barnverksamhet är en utmaning, men ger mycket tillbaka. Du kommer att växa i din ledarroll och få minnen och erfarenheter för livet. Är du den vi söker?

Så här blir du ledare i Junis
Du kan bli ledare i Junis från det år som du fyller 15. Som ledare lovar du att ställa dig bakom Junis grundsatser demokrati, solidaritet och nykterhet. Du är eller blir medlem i någon av IOGT-NTO-rörelsens organisationer.

Innan du påbörjar ditt ledarskap i Junis så får du en grundutbildning i ledarskap och under ditt engagemang i Junis får du löpande möjlighet att vidareutbilda dig.

Vill du bli ledare? Fyll in formuläret så blir du kontaktad och får mer information om vad ledarskapet innebär. Intresseanmälan är inte bindande.

https://www.junis.se/bliledare/

Junis Dalarna Festivalläger 2021

 

Hurra! Är du mellan 6-14 år? Perfekt, nu är det dags för sommarens dagläger. Årets dagläger har tema festival, vi kommer pyssla, måla ansiksmålning, testa på showkidz och disco och massor av överraskningar. Du får smarrig lunch och mellis under dagen. Det är begränsat antal platser & först till kvarn!

Plats: Cozmoz Borlänge Utescenen Athena
Pris: 100 kr
Tid: 09.00-15.00
Datum: 17-20 juni

Mera information & anmälan: https://forms.gle/JRasjKJDu2N7uBxu7

Vid frågor kontakta lägeransvariga Lovisa Sjöberg på 0733726274 lovisa.sjoberg@junis.se

Yoump & Junisdag 2021

Junisföreningar i Dalarna

Junis Borlänge

Hösten & Vinterns aktiviteter 2021: 

 

Junis Falun

Hösten & Vinterns aktiviteter 2021: 

Anmälan:  https://forms.gle/ZFc3DNzsGpZXoLw49

Junis Nås

Var med & bestäm! För att vi ska kunna hitta på roliga aktiviteter i Björbo så har man ett årsmöte. I Junisföreningarna sitter barnen som vill med i styrelsen och få möjligheten att vara med och påverka och bestämma. Ett fåtal ledare sitter även med i styrelsen för vägledning.

Vi börjar kvällen med ett kort årsmöte sedan äter vi massor av godis och barnen får testa på cirkus.

Fredag 26 februari 17.30-19.00 Ordenshuset Nås
Anmälan: https://forms.gle/bqrxeiK8immUpfot8

 

Junis Björbo

Var med & bestäm! För att vi ska kunna hitta på roliga aktiviteter i Björbo så har man ett årsmöte. I Junisföreningarna sitter barnen som vill med i styrelsen och få möjligheten att vara med och påverka och bestämma. Ett fåtal ledare sitter även med i styrelsen för vägledning.

Vi börjar kvällen med ett kort årsmöte sedan äter vi massor av godis och barnen får testa på showkidz.

Onsdag 24 februari 17.30-19.00 Björbovägen 20
Anmälan: https://forms.gle/bwPJUN8ZuM4yPRA8A

Junis Orsa

Anmäl dig här: junisorsa@gmail.com

 

Junis Nyhammar

Inga uppgifter angivna för denna förening i dagsläget.

Junis Hulån

Vi har just nu pausat verksamheten pga covid-19.

Junis Bjursås

Vi har just nu pausat verksamheten pga covid-19.

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Junis sommarkarta

Junis tar inte semester! I sommar arrangeras massor av aktiviteter, kollon och läger runt om i hela landet. På vår sommarkarta ser du vad som händer i Junis nära dig!

Junis rapport 2021 – Med makt kommer ansvar

Varje år undersöker Junis vilket stöd landets kommuner ger de barn som växer upp i familjer med risk- och missbruk. Resultatet presenteras i Junis rapport som i år har titeln Med makt kommer ansvar. Här kan du beställa rapporten kostnadsfritt, läsa den direkt digitalt och se hur just din kommun svarat i undersökningen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja