Nyheter / Struten 2021/12/07

Nytt nummer av medlemstidningen Struten

Nu är har årets femte nummer av Junis medlemstidning Struten landat i brevlådorna hos våra medlemmar. Som alltid är tidningen fylld av pyssel, tävlingar, serier och massor av spännande läsning! Kolla in tidningen direkt här på webben!

Nu finns Struten nummer 6 2021 att läsa här på webben! Alla medlemmar i Junis har också fått den hem i brevlådan!

I det här numret av Junis medlemstidning får du maxat med jul! Pyssel (som du kan ge bort i julklapp), tävlingar, smaskiga recept, önskningar, roliga aktiviteter och så kan du räkna ner ända till nästa år i Strutens egen kalender! Dessutom får du gå på konstutställning om de Globala målen tillsammans med Junis i Borlänge, läsa Strutens egen serie Berit & Bengt och så har du som vanligt chans att vinna ett kilo godis! Ta den – skicka in ditt svar direkt här på hemsidan!

Struten kan du läsa direkt här på webben. Vill du ha tidningen hem i brevlådan? Häng med i Junis och bli medlem du också!

Läs senaste numret av Struten

Struten är Junis egen tidning som alla medlemmar och ledare i Junis får hemskickad i brevlådan, men du kan också läsa den direkt här på webben! I varje nummer hittar du massor av spännande läsning, pysseltips, tävlingar och annat kul!

Vuxna som vet

Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

Skattjaktsäventyret börjar här!

Häng med på Junis skattjakt! Runt om i landet ligger hundratals skatter gömda. Hitta dem och svara på frågorna, så kanske det blir du som vinner ett av de fina priserna. Junis skattjakt är öppen för alla barn som är, eller blir, medlemmar i Junis!

Junis 180 föreningar

Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

Hitta din Junis-förening

Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.
    Vill du bli medlem i Junis?
    Ja