Tävling! Designa Junis nya mugg!

Designa Junis nya mugg

Junis ska ta fram en ny mugg att sälja i vår shop. Muggen ska visa något som är bra med Junis. Nu behöver vi din hjälp att bestämma hur den ska se ut. Om ditt förslag vinner blir det just din mugg som alla kan köpa!

Gör så här: 
Ditt uppdrag är att göra ett motiv som vi kan trycka på muggen. Motivet ska visa något som är bra med Junis. Du väljer själv om du vill rita på papper eller om du vill rita direkt i datorn. Du får skriva text om du vill, men du får inte använda fotografier. Rita på vitt papper (eller vit bakgrund) och gör ditt motiv så stort som möjligt så blir det lättare att trycka det på muggen.

Vem får vara med? 
Alla som är max 15 år och som är medlemmar i Junis får vara med i tävlingen.

Skicka in:
Sista dag att skicka in är 8 mars 2020. Använd formuläret här under. Din teckning ska vara i något av de här formaten: GIF, JPG, JPEG, PNG eller PDF. Filen får vara max 10 mb stor.
Du kan också skicka in teckningen till:
Muggtävling, Junis, Box 12825, 112 97 Stockholm. (Glöm inte skriva namn och adress!)

Vinster: 
Första pris är 4 muggar som du själv designat. Dessutom kommer din mugg finnas i Junis shop så att alla kan köpa den.
Andra- och tredjepris är ett presentkort på 200 kr att handla för i Junis shop.

Om du vinner:
När ditt motiv ska tryckas på muggen kan vi behöva göra små ändringar, till exempel göra färger starkare och linjer bredare. Det kan också hända att vi sätter dit Junis logotyp eller Junis webbadress på muggen tillsammans med det du ritat.

Skicka in din teckning här: 

   

  Junis gåvoshop

  I Junis gåvoshop kan du köpa gåvokort för att stödja vårt arbete och bidra till att fler barn får vara med på roliga och trygga fritidsaktiviteter. Vår verksamhet gör skillnad för många barn och unga och ditt bidrag hjälper oss att nå ännu fler.

  Kongress 2023

  I år är inget vanligt år för i år är det kongressår! I sommar kommer Junis, UNF och IOGT-NTO samlas i Uppsala för att genomföra sina kongresser. Vi ser fram emot att träffas på en fysisk kongress för första gången sedan pandemin för att tillsammans stärka vårt engagemang, ta beslut om Junis framtid – och givetvis umgås och skratta massor!

  Vuxna som vet

  Junis kunskapsportal - Vuxna som vet - vänder sig till dig som möter barn i din yrkesroll eller i ditt ideella engagemang. Här får du kunskap om hur barn påverkas av vuxnas missbruk, samt hur du kan upptäcka barn som far illa. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen.

  Vill du göra skillnad på riktigt? Bli Junis-ledare!

  Som ledare i Junis gör du skillnad. Du ger av din tid och ditt engagemang. I utbyte får du erfarenhet och minnen för livet. Och för barnen blir du en trygghet och en förebild.

  Junis 180 föreningar

  Junis finns i hela Sverige. Här kan du hitta ditt distrikt och föreningar nära dig.

  Hitta din Junis-förening

  Junis föreningar finns över hela Sverige. Fler än 180 stycken fördelade på 23 distrikt. Ange ort eller distrikt nedan för att hitta föreningar nära dig.